Pinottava ulkona muovi Pyöreä jakkarat

Pinottava ulkona muovi Pyöreä jakkarat

MAKSUTAVAT PAKASTAVAT TYOLIT Tekniset tiedot: Tuote-esitys: Edut ja ominaisuudet: Muovituolit ovat kevyitä, mutta kestäviä ja helppo puhdistaa. Nämä jakkarat ovat pinottavia ja moderneja helppoa säilyttämistä varten. Jakkara näyttää tuoreemmalta ja kestää pidempään, koska muovi on haalistumaton ja UV-stabiloitu ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

5T`K [W01SH`9ZXEQIX) N} JF.png

PLASTIC PINOTTAVA JAKKARA

erittely:

HXC-865.jpg

Tuote Näytä:

@ S05WK`LCF} [) HG ~ O3FR [} V.png

Edut ja ominaisuudet:

Muovituolit ovat kevyitä, mutta kestäviä ja helppo puhdistaa

Nämä jakkarat ovat pinottavia ja moderneja helppoa säilyttämistä varten.

Jakkara näyttää tuoreemmalta ja kestää pidempään, koska muovi on haalistumaton ja UV-stabiloitu estämään halkeilua ja kuivumista.

3232

FAQ:

K. Kuinka saan lastin?

V: Meillä on yli monta vuotta vientiä eri maihin. Pystymme käsittelemään lastin toimituksen lähimpään satamaan tai toimituksen suoraan varastolle.


Voinko tilata näytteitä? Ovatko ne ilmaiseksi?

V: Kyllä, teemme näytteen tilauksia, näytteen palkkiot ovat tarpeen, mutta käsittelemme näytteen palkkiot talletusmaksuna tai palautamme sen sinulle joukkojärjestyksessä.


K. Mitä maksuehdot yleensä teette?

V: Maksuajamme on yleensä 30% talletus ja 70% saldo vastaan TT: n tai LC: n B / L-kopio. Kauppa varmuus on saatavilla myös.Hot Tags: pinottavat ulkomuoviset pyöreät jakkarat, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa,

Tutkimus

You Might Also Like