Muoviset pyöreät pöydät

Muoviset pyöreät pöydät

Zhejiang Hongxiang Yuncai Products Co, Ltd on perustettu vuonna 2002, joka on ammatillinen ulkoilmatuotteiden yritys. Leirintäpöydät ja tuolit, muoviset pöydät ja tuolit ja huonekalut jne. Ovat pääasiassa Hongxiang-tuotteita. Kaikki yrityksen tuotteet tulevat edistyneistä digitaalisista elektronisista ohjauslaitteista, joissa on erinomainen suunnittelu, tiukka tuotanto ja ammattimainen hallinta. Hongxiang valmistaa täysin erinomaisiin tuotteisiin, joilla on muodikas ulkonäkö, loistavat käsityöt ja erinomainen laatu.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Muoviset pyöreät pöydät


ESITTELY


Pöytä on jännittävä uusi lisä ulkokokoelmaan ja on osoittautunut uskomattoman suosituksi. Pöytä on valmistettu täysin säänkestävästä muovista. Helppo huoltopöytä on suunniteltu ulkokäyttöön, ja se on vesi- ja UV-kestävä, jotta voidaan varmistaa pitkä käyttö ja kestävyys.


TAULUKON MITTA


Tuote nro.

HXT-8876

Tuotannon koko:

Dia. 63x H70cm

materiaali

PP tai lasi, PP-jalka

Kuormitettavuus:

25kg

Tuotannon paino:

3,8 kg PP-topille, 5,8 kg lasille

Määrä / CTN:

1kpl / CTN

Ctn-koko:

71x13x63.5cm

MOQ:

300PCS


FEATURESANDADVANTAGES


  • Kaikki sää, UV-kestävä ja vedenpitävä.

  • Sopii sisä- ja ulkotiloihin.

  • Muodikas muotoilu.

  • Lasin päällä pöydällä, helppo puhdistaa


TAULUKKO TIEDOT


IMG_236_副本

IMG_236_副本2

IMG_236_副本4


YRITYKSEN PROFIILIZhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co, Ltd. on ollut toiminnassa vuodesta 2002and, ja sillä on 18 vuoden kokemus tuotannosta ja suunnittelusta R& Dof ulkokäyttöön ja sisätiloihin sisustetut huonekalut.Meillä on edistynyt valmistustekniikka ja -laitteet, korkean tuottavuuden työpajat, suuri joukkue tekniset työntekijät ja työpaja QC.

公司1_副本

SHOW ROOMPAKKAAMINEN JA TOIMITTAMINEN


IMG_236_副本3

SHIPPING6


Ohje

K: Miksi valitset?

V: Meillä on oma monenlainen tehdas, joka ostaa heille edistyneitä injektiolaitteita ja palkata taitava henkilökunta parhaan muovilaadun saavuttamiseksi.

K: Kuinka kauan tuotteellesi annetaan takuu?

V: Kolme vuotta muovinenUV-suojaus, vesisuojaus.

K: Entä läpimenoaika?

V: Normaalisti tarvitsemme 45 päivää lähettämään sen pois pyynnöstäsi. Järjestämme tuotannon soonasina, jolloin saamme talletus.


Hot Tags: muoviset ulkokäyttöön tarkoitetut pyöreät pöydät, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like