Kannettava ulkona kannettava tuoli

Kannettava ulkona kannettava tuoli

Edut ja ominaisuudet Kokoonpanoa ei tarvita! Tule käyttämään ja taita sujuvasti, myös erittäin kannettava, tuo mukavuudet huonekaluvarastoon ja säästä tilaa. Helppohoitoinen, puhdista märällä liinalla. Ympäristöystävällinen. Laadukas hartsi on riittävän kevyt kaikille käsitellä raidallinen leikattu muotisuunnittelu, taitettavat vahvistetut hyllyt, sopivia monenlaisiin tilanteisiin, voidaan yhdistää moniin huonekaluihin
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Uusi kannettava ulkona kannettava tuoli

Tämä kannettava taitettava tuoli on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista, kauniisti muotoiltu, kestävä, värikäs, vedenpitävä, kosteudenkestävä, helppo puhdistaa, ikääntymistä estävä, sopiva moniin eri paikkoihin, ja se on suositeltava vaihtoehto moderneille huonekaluille .

määrittely

Kuva001.jpg


Edut ja ominaisuudet

Kokoonpanoa ei tarvita! Tule käyttämään ja taita sujuvasti, myös erittäin kannettava, tuo mukavuudet huonekaluvarastoon ja säästä tilaa.


Helppohoitoinen, puhdista märällä liinalla.


Ympäristöystävällinen.


Laadukas hartsi on tarpeeksi kevyt kaikkien käsiteltäväksi


Raidallinen leikattu muotisuunnitelma, taitettava


Vahvistetut hyllyt, jotka sopivat moniin tilanteisiin, voidaan yhdistää moniin huonekaluihin


HXC-806.jpg

3232

FAQ:

K: Entä laatutakuu?

V: Meillä on tiukka laadunvalvonta materiaalista kuljetukseen, käytä korkealuokkaista CTN: ää vakiopakkaukseemme, pinta kääritään PE-muodossa tai kuplakääreellä.


Kysymys: Millaista palvelua sinulla on varaa mennä Kiinaan tilaamaan?

V: Meillä on aina suuri ilo palvelustasi. Varaa hotellivaraus ja tee aikataulu sinulle etukäteen. Tulkkimme ja kuljettajamme hakevat sinut hotellille, seuraavat sinua vierailemaan tehtaissa ja markkinoilla sekä auttavat sinua tuotteiden hankkimisessa.


K. Kuinka saan lastin?

V: Meillä on yli monta vuotta vientiä eri maihin. Pystymme käsittelemään lastin toimituksen lähimpään satamaan tai toimituksen suoraan varastolle.


Hot Tags: ulkona kannettava taittuva tuoli, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like