Vahva muovinen puutarhatuoli

Zhejiang Hongxiang Yuncai Products Co, Ltd on perustettu vuonna 2002, joka on ammattimainen ulkoilutuotteiden yritys. Retkipöydät ja tuolit, muoviset pöydät ja tuolit ja huonekalut jne. Ovat Hongxiangin pääasiassa tuotteita. Kaikki yrityksen tuotteet ovat kehittyneitä digitaalisia elektronisia ohjauslaitteita, joilla on erinomainen muotoilu, tiukka tuotanto ja ammattitaitoinen hallinta.
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Vahva muovinen puutarhatuoli


JOHDANTO

Tämä tuoli on valmistettu uudesta PP-materiaalista, jota voimme käyttää sekä sisällä että ulkona. Se on suunniteltu yksinkertaisesti, mutta erittäin kestävä käyttää.


ULOTTUVUUS


Tuote nro.:

HXC -863

Pöydän koko:

54x58x82 / 45cm

Materiaali:

PP

Pakkaustapa:

27kpl / pino kalvolla

Tuotteen paino:

4kgs

Väri:

pantone-numerosi mukaan

MOQ:

300 kpl
OMINAISUUDET


● Hyppysuojus, jotta vältetään hyppääminen.

Pinottavat tuolit säästävät tilaa ja on helppo säilyttää.

● Istu mukavasti kädellä ja selällä.

52


EDUT

1.Ergonomisesti muotoiltu GG-vahvistin; mukavat kaarevat istuimet, jotka on suunniteltu tukemaan selkääsi, täydellinen korkeus ja radiaani tarjoavat sinulle mukavan tuolin.

2. Tuolit on testattu julkiseen ulkokäyttöön, ja ne täyttävät seuraavassa standardissa asetetut turvallisuutta, kestävyyttä ja vakautta koskevat vaatimukset: EN581.

3YRITYSTIEDOSTO


Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. on moderni yritys, joka on erikoistunut erilaisiin ulkokalusteisiin, kuten retkipöytien GG-vahvistin; tuolit, muovihuonekalut ja lasten pöydät GG-vahvistimet; tuolit. Hongxiangilla on suuri tuotantovirta ja käytännön kokemuksia, ammattimaiset myyntitiimit ja laadukas huoltopalvelu. Sen tavoitteena on tehdä korkealaatuista ja modernia muotoilua tuottajilleen ja palveluilleen. Hongxiang noudattaa jatkuvasti GG: n käsitteitä; innovaatio, laatu, palvelut&"ja absorboi uusia alueita tiukalla laadunvalvonnalla ja kaikilla palvelujen seurannalla korkealaatuisissa tuotteissa.

工厂图


Tuota prosessi

微信图片_20200708110321微信图片_20200708110328LAIVAUSSHIPPING WAY


Meidän etu

1. pieni tila hyväksytään, se on hyvä aloittaa.

2.Tarkista tasa-arvon ja järjestyksen käsittelyn hallinta
3.Weareavalmistaja ja tuottaja - nopeampi palaute, kilpailuhinta.
4.Oletko ISO9001 -sertifikaatti, SGSreportavailable jaBSCIpassed.

5.Wehavemany kindofchairs, joten voit valita erilaisia ​​tyylejä.

6.Paras materiaali ja laatikkopakkaus, ei yhtään tasa-arvovalitusta valiteta tavaroiden myynnistä.Hot Tags: vahva muovinen puutarhatuoli, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like