Ulkouima muovinen lounge -tuoli

Ulkouima muovinen lounge -tuoli

Edut ja ominaisuudet 1.Kumpikin tyylikäs ja mukava 2.Modern apperance, muotisuunnittelu 3.Suuret lastausmahdollisuudet 4.Helppo kokoonpano ja vahva rakenne 5. Sopii olohuoneisiin, kahviloihin, länsimaisiin ravintoloihin, teen ravintoloihin, baareihin, ulkona jne.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Ulkouima tuoli


Mukavat ulkokäyttöiset muovituolit Ergonomisten periaatteiden mukaisesti suunniteltu mukava ulkotuoli-tuoli on tyylikäs ja yksilöllinen, ja selkäsuunnittelu takaa sen mukavuuden. Vaikka sitä käytetään pitkään aikaan, selkäkipuja ei ole helppo valmistaa, ja humanisoitu muotoilu on hyväksi terveydelle.


määrittely

Nimi

Mukavat ulkotuolit

Tuote nro.

HXC-807

materiaali

100% uusi PP

Avaa koko

52x60x76 / 43cm

Väri

Punainen, sininen

Paketti

2kpl / CTN

Pakkauskoko

70x62x51cm

MOQ

300PCS

 

Edut ja ominaisuudet


1.Myös tyylikäs ja mukava


2.Modern apperance, muotisuunnittelu


3.Suuri latauskyky


4.Helppo koota ja vahva rakenne


5. Soveltuu olohuoneisiin, kahviloihin, länsimaisiin ravintoloihin, teetä ravintoloihin, baareihin jne.


Zhejiang Hongxiang Yuncai Vapaa-ajan Tuotteet Co, Ltd on perustettu rannikkokaupunki-Taizhou vuonna 2002. Hongxiang omistaa kaupankäynnin ja valmistuksen eri ulkokalusteet kuten camping pöydät ja tuolit, muoviset huonekalut ja lasten pöydät ja tuolit. Rikas lajikkeita, vakaa laatu, siro muoto ja oikea-aikaiset toimitukset, Hongxiang-tuotteet ovat voittaneet asiakkaita Euroopassa, Kaakkois-Aasiassa ja Amerikassa. Hongxiangin tehtaat kattavat 10000 neliömetriä, ja yrityksessä työskentelee noin 80 henkilökuntaa. HONGXIANGin tavaramerkki rekisteröidään onnistuneesti yli kymmenessä maassa, kuten Japanissa, Ranskassa ja Italiassa.

Hot Tags: ulkona muovinen tuoli, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

Saatat myös pitää