Ulkona metalliset ruokasalin tuolit muovisella köydellä

Hongxiang omistaa kaupan ja valmistuksen erityyppisissä ulkokalusteissa, kuten retkeilypöydissä GG-tuolit, muoviset huonekalut ja lasten pöydässä käytettävät GG-tuolit. Rikkaiden lajikkeiden, vakaan laadun, siro muodon ja oikea-aikaisen toimituksen ansiosta Hongxiang-tuotteet ovat saaneet suosion eurooppalaisilta asiakkailta, Kaakkois-Aasia ja Amerikka ja niin edelleen.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Ulkona metalliset ruokasalin tuolit muovisella köydelläESITTELY

Ruokapöydän tuolissa on graafinen, lineaarinen kuvio ja siinä on teräsraudan jalat, mukava istua. Nykyaikainen tuoli on saatavana myös muuna väreinä.


SPECIFICATION


Tuote nro:

HXC-875-1

Tuotannon koko:

60x60x81 / 47cm

materiaali

PP + teräsjalka

Kuormitettavuus:

120kgs

Tuotannon paino:

5.3kgs

Määrä / CTN:

4kpl / CTN

Väri

mukaan Pantone No

MOQ:

300PCS / COLOR

OMINAISUUDET


○ PP-lankakehys, herkkä GG-vahvistin; kestävä. Kiinteä teräsjalka viimeistelyssä.

○ Muovisolki on helppo kiinnittää.

68EDUT

Ergonomisesti muotoiltu GG-vahvistin; mukavat kaarevat istuimet, jotka on suunniteltu tukemaan selkääsi, täydellinen korkeus ja radiaani tarjoavat sinulle mukavan tuolin.

Tilaa voidaan säästää pinottavasti.


6966


YRITYKSEN ESITTELY


Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co, Ltd. on nykyaikainen yritys, joka on erikoistunut erityyppisiin ulkokalusteisiin, kuten retkeilypöydät& tuolit, muovikalusteet ja lastenpöydät GG; tuolit.Hongxiangilla on suuri tuotantovirta ja käytännön kokemuksia, ammattitaitoiset myyntitiimit ja laadukas jälkipalvelu. Sen tavoitteena on tehdä tuotteilleen ja palveluilleen korkealaatuinen ja moderni muotoilu. Hongxiang noudattaa jatkuvasti GG-tarjouksen käsitettä; innovaatioita, laatua, palveluiden GG-tarjousta;


Tehtaamme6505773e29c32335e6e44b3aca96abc


pätevyys


Miksi valita Us


Miksi valita meidät

1. Laatu&vahvistin; Palvelu, prioriteettimme on aina ollut asiakkaillemme laadukkaiden tuotteiden ja erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen.
2. Quick LeadTime We' on omistautunut tarjoamaan nopeimmat läpimenoajat ja työskentelemme erittäin kovasti varmistaaksemme, että kaikkia määräaikojasi noudatetaan.
3. Lyömättömät hinnat Pyrimme jatkuvasti löytämään tapoja vähentää tuotantokustannuksiamme ja siirtää säästöt sinulle!
4. Bränditietoisuus Kaikkien vahvojen brändien tavoitteena on saavuttaa sellainen tietoisuuden taso, joka antaa ajatuksen laadusta ja arvosta kaikille potentiaalisille asiakkaillesi.
5. Erikoistarjoukset Jotta voimme ylläpitää kilpailumme, tarjoamme jatkuvasti erikoistarjouksia myynninedistämislahjoille, kulutustavaroille ja suunnittelupalveluillemme. Ota yhteyttä myyntitiimiimme nähdäksesi kuinka voimme auttaa sinua säästämään paljon rahaa.


Ohje


Q1. Onko sinulla MOQ?

V: Ensimmäisessä järjestyksessä emme vaadi sinua MOQ: ta ja seuraavasta tilauksesta MOQ on 20 yksikköä, voit sekoittaa useita malleja yhteen astiaan.

Q2. Jos tarvitsen yhden näytteen, täytyykö minun maksaa siitä ja kuinka kauan otan näytteen?

V: Valmistelemme näytteen sinulle 5 päivän kuluessa, näytteen hinta maksetaan takaisin, kun saamme sinulta 40HQ-kontin.

K3.Mikä ovat maksuehdot?

V: Voimme hyväksyä TT-palkkat ..


Hot Tags: ulkokäyttöön tarkoitettu metallinen ruokapöydän tuoli, muovisella köydellä, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like