Moderni sovittu vapaa-ajan tuoli

Moderni sovittu vapaa-ajan tuoli

Edut ja ominaisuudet 1.Moikea tyylikäs ja mukava 2.Moderni ulkonäkö, muotisuunnittelu 3.Suuri kuormauskyky 4.Helppo koottu ja vahva rakenne 5.Sopii olohuoneisiin, kahviloihin, länsimaisiin ravintoloihin, teeravintoloihin, baareihin, ulkokäyttöön jne.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Nykyaikainen vapaa-ajan puheenjohtaja

Mukavat ulkotuolituolit Ergonomisten periaatteiden mukaisesti suunniteltu mukava ulkotuolituoli on tyylikäs ja yksilöllinen muoto, ja selkänoja virtaviivainen muotoilu antaa sen tuntea olonsa mukavaksi. Vaikka sellaista kipua ei käytetä pitkään, se ei ole helppo tuottaa, ja humanisoitu muotoilu on hyvä terveydelle.


määrittely

Nimi

Moderni sovittu vapaa-ajan tuoli

Tuote nro.

HXC-807

materiaali

100% uusi PP

Avaa koko

52x60x76 / 43cm

Väri

Punainen, sininen

Paketti

2kpl / CTN

Pakkauskoko

70x62x51cm

MOQ

300PCS

Edut ja ominaisuudet


1.Modella tyylikäs ja mukava


2.Moderni ulkoasu, muotisuunnittelu


3.Suuri kuormauskyky


4.Helppo koottu ja vahva rakenne


5.Sopii olohuoneisiin, kahviloihin, länsimaisiin ravintoloihin, teetä ravintoloihin, baareihin, ulkokäyttöön jne.


3232

Historiamme


Zhejiang Hongxiang Yuncai vapaa-ajan tuotteita Co, Ltd on perustettu rannikkokaupungissa, Taizhoussa vuonna 2002. Hongxiang omistaa kaupan ja valmistuksen erityyppisissä ulkokalusteissa, kuten leirintäpöydät ja -tuolit, muovikalusteet ja lasten pöydät ja tuolit. Rikkaat lajikkeet, vakaa laatu, siro muoto ja oikea-aikaiset toimitukset, Hongxiang tuotteet ovat voittaneet suosiota asiakkaiden Euroopassa, Kaakkois-Aasiassa ja Amerikassa ja niin edelleen. Hongxiangin tehtaat kattavat 10000 neliömetriä, ja yrityksessä työskentelee noin 80 esikuntaa. HONGXIANG-merkin rekisteröinti onnistui yli kymmenessä maassa, kuten Japanissa, Ranskassa ja Italiassa.
Hot Tags: moderni urakoitu vapaa-ajan tuoli, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

Saatat myös pitää