Korkealaatuinen pohjoismainen muovituoli

Zhejiang Hongxiang Yuncai Products Co, Ltd on perustettu vuonna 2002, joka on ammatillinen ulkoilmatuotteiden yritys. Leirintäpöydät ja tuolit, muoviset pöydät ja tuolit ja huonekalut jne. Ovat pääasiassa Hongxiang-tuotteita. Kaikki yrityksen tuotteet tulevat edistyneistä digitaalisista elektronisista ohjauslaitteista, joissa on erinomainen suunnittelu, tiukka tuotanto ja ammattimainen hallinta. Hongxiang valmistaa täysin erinomaisiin tuotteisiin, joilla on muodikas ulkonäkö, loistavat käsityöt ja erinomainen laatu.
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Korkealaatuinen pohjoismainen muovituoli

ESITTELY

Yksinkertainen suunnittelu, mutta asiakkaiden hyvä vastaanotto. Erittäin vahva, mutta halpa. Antaa poikkeuksellisen visuaalisen vaikutelman, mukavuuskaikujen ja luonteen.


ULOTTUVUUS


Tuote nro.:

HXC-821

Taulukon koko:

53x47x82.5 / 45cm

materiaali:

PP

Pakkausmenetelmä:

4kpl / CTN

Tuotteen paino:

4.4kgs

Väri:

Harmaa, musta, valkoinen

MOQ:

300PCS


OMINAISUUDET


Pp-materiaali on myrkytöntä ja ordorlessia

● Kalteva istuimen selkänoja

● Kokoa helposti

IMG_7655IMG_7656
IMG_7657IMG_7659
EDUT

  1. ● Muovikuorella on hyvä lämmönkestävyys, joka ei ole helppo vanhentua

  2. ● Hyvä kantokyky ja puristuskestävyys

  3. ● Harkitse ergonomiaa mukavuuden lisäämiseksi

IMG_8279 副本YRITYSTIEDOSTO


Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co, Ltd on ammattimainen huonekalujen valmistaja. Olemme tekemisissä tämän arkistoidun kanssa yli 15 vuotta, ja meillä on erilaisia ​​ulkokalusteita, kuten retkeilypöydät& tuolit, muovikalusteet ja lastenpöydät GG; tuolit.Kaikki tuotteet valitaan muovi- ja alumiinimateriaaleista, joiden suorituskyky on hyvä. Vaadimme olemassaoloa laadun mukaan, kehitämme lajeittain ja hallitsemme palvelun kautta arvostetulla tavalla. Tuotteemme ovat hyviä - vastaanottaneet Japani, Korea, Puola, Alankomaat, Espanja ja niin edelleen. Olemme myös mukana kantonmessuilla ja CIFF: ssä joka vuosi.

工厂图
Paketti


IMG20181123150123Ohje1.Areyoumanufacturer?


Joo. Olemme tehdas riippumattomien metallihuonekalujen ja muovikalusteiden myymälöiden kanssa.2.Miten voin tehdä tilauksen?


Lähetä meille kysely tuotenumerolla tai tuotekuvalla, myyntimme ottaa sinuun yhteyttä ASAP.

3.Miten takaat tuotteiden laadun?Meillä on QC-osasto tarkastamaan tuotanto ja tarkistamme tavarat sinulle ennen toimitusta.


Hot Tags: korkealaatuinen pohjoismainen muovituoli, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like