Viisi taitoa valita ja ostaa lasten pöydät ja tuolit

- May 18, 2018-

Työpöytä on tärkeä osa lastenhuoneita, kun valinnan on oltava tiukkoja vaatimuksia, materiaalin, turvallisuustekijän ja niin edelleen pitäisi olla huomaavainen, mikä varmistaa, että lapset oppivat terveeksi, tehokkaiksi ja onnellisiksi .
 
Turvallisuus on ensimmäinen
 
Lapset ovat enimmäkseen "seikkailijoita" . Kirjoituspöydän ja tuolin valintaan turvallisuus on ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon.   Puhelimen ja tuolin tulee olla sileä , pyöreä tai kaareva kuin paras . Siinä on myös sileä kytkin ja hieno pinta . Lapset ovat kaukana akuutista kulmasta ja kovasta ja karkeasta pöydän kirjoituspöydästä ja tuolista.   Lisäksi, milloin   valita ja ostaa , on parasta räästä muutaman kerran . Älä osta löysää rakennetta, joka tuntee huonot kalusteet.


Materiaalien on oltava ympäristönsuojelua
 
Lasten huonekalumateriaali on suhteellisen runsaasti, kuten puuta ja tekokuitua, muovia .   Näillä materiaaleilla on erilaiset ominaisuudet, mutta niiden tulisi perustua vankan ja käytännön valinnan valintaan. Sanotaan, että ympäristönsuojelu, ainutlaatuinen haju, pintapäällyste ei saisi olla haalistunut eikä ole helppo naarmuttaa, ja muista käyttää muovikansiä tai muuta vaaratonta päällystyskirjapöytää ja tuolia, koska lapsi ottaa yhteyttä tähän, tämä on erittäin tärkeä.
 
Koko on oltava   tieteellinen
 
Valittavissa olevien lasten työpöydän ja tuolin on oltava myös ihmiskehon suunnittelun periaatteen mukaista. Pöydän koko on yhdistettävä lapsen korkeuteen, ikä- ja kehon kokoon, joten se on hyvä terveelliseen kasvuun. Yleensä lasten kirjoitusstandardi on 1,1 - 1,2 metriä pitkä, 0,76 metriä korkea, 0,55 - 0,6 metriä leveä. Korkealuokkainen haara on 0,4 - 0,44 metriä, kokonaiskorkeus on enintään 0,8 metriä, mikä voi periaatteessa vastata tarpeisiin koululaisille . tietysti,   korkeakouluopiskelijat ja prehool-opiskelijat eivät sovellu tähän kokoon.


Värin sopiva koordinointi
 
Osana tätä lastenhoitopalvelua pöydän tuolin ja huoneen valinta ottaisi ääntä. 0 - 7-vuotiaat lapset ovat luovuuden huippu, on parasta rohkeita ja kirkkaita värejä herättää heidän uteliaisuuttaan ja huomiotaan. tai vanhoja huonekaluja ja huonekalujen puutetta ei ollut.
 
Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että luonne on introvertti ja heikot lapset, sopiva USES värikontrasti voimakkaasti huonekaluja, temperamenttiset lapset, sopiva USES linjainen, väri tyylikäs huonekalut. Mutta jos valitset säädettävä lasten vastaanotto ja tuoli, se olisi parempi valita väri hiljaisesti tyylikäs , koska huonekalujen on oltava lasten mukana monta vuotta .

 


 
Mallinnus on tehtävällä
 
Jos valitset puhtaan lastentarvikkeen ja tuolin, älä valitse mallinnusta liian fancy .   O on toisaalta helppoa vanhentua, myös lapsen huomiota on helppo levittää, jotta he eivät voi keskittyä. On parempi mallintaa tiivis, toimiva. Jos vanhemmat kokevat muutoksen puutteen, tietenkin, ne voivat myös käyttää värejä ja pehmeitä asusteita murtamaan masentavaa.