PP-ominaisuudet ja koostumusrakenne

- May 26, 2018-

PP-muovi, kemiallinen nimi: polypropyleeni

Englannin kieli: Polypropeeni (PP)
Paino: 0,9 - 0,91 grammaa kuutiosenttimetriä kohti Muovaus kutistumisnopeus: 1,0 - 2,5% muovauslämpötila: 160 - 220 ° C.  
Koostumusrakenne
PP kiteiselle polymeerille, yleisesti käytetty muovinen PP valossa, vain 0,91 g / cm3 tiheys (pienempi kuin vesi). Yleisessä muovissa PP: llä oli parempi lämmönkestävyys, sen lämpö deformoitumislämpötila on 80-80 ° C ja voi olla kiehuvaan veteen. PP: llä on hyvä vastustuskyky jännityskrakkausvastukselle, korkea taivutusväsymisikä, yleisesti tunnettu "sata kertaiseksi liima ". PP: n laaja-alainen suorituskyky on parempi kuin PE-materiaalin.PP-tuotteet ovat kevyitä, hyvä sitkeys, hyvä kemiallinen kestävyys.PP-haitat: matala ulotteinen tarkkuus, riittämätön jäykkyys, säänkestävyys on huono, sen kutistuminen, purkamisen jälkeen , helppo ikääntyminen, terävä, helppo muodonmuutos.
 
Muovausominaisuudet
1. Kiteinen materiaali, hygroskooppisuus, joka on altis sulavan ruumiin purskeelle, pitkäaikainen kosketus kuumalla metallilla on helposti hajoavaa.
2. Hyvä likviditeetti, mutta laajuus ja supistumisarvo ovat suuret, alttiina kutistumisen ontelolle. Hammas, muodonmuutos.
3. Jäähdytysnopeus, porttijärjestelmä ja jäähdytysjärjestelmä hidastavat jäähdytystä ja kiinnittävät huomiota muovauslämpötilan hallintaan. Helppo suuntaus, kun alhaisen lämpötilan lämpötila korkealla paineella, muotin lämpötila on alle 50 astetta, muoviosat eivät ole sileitä, helppo aiheuttaa hitsauksen haitallinen, virtausmerkki, 90 astetta tai enemmän alttiina muodonmuutokselle
4. Muovisen seinämän paksuuden tulee olla tasainen, liiman puuttumisen, terävien kulmien, välttämiseksi, jännityskeskittymien estämiseksi.