Varauksen menetelmä Portable Siamese piknik-pöydän ja tuolit

- Jan 25, 2018-

Ihmisten elintason jatkuvan parantamisen autot vähitellen siirtymässä perhe, perheen auton omistukseen kasvu perheessä yksikkönä itse ajo vapaa-ajan, Matkailu tulee paljon autoja viikonloppuisin, loma tärkeää toimintaa, voivat nauttia lähiöissä raitista ilmaa, kaunis ympäristö, edistää ihmisten fyysisen ja henkisen terveyden. Itse ajo vapaa-ajan, Matkailu, jne., olisi oltava sopii taitto ruokasali, ruokapöydän tuoli, mutta nykyisessä markkinatilanteessa alalla taitto ruokasali, ruokapöydän tuoli, laitamilla yhteisen käyttää split rakenne, toisin sanoen ruokasali, ruokapöydän tuolit taitettu, siellä on paljon taitto, täytyy vievät enemmän tilaa, hankalaa laittaa auton takakonttiin.

Hyödyllisyysmallin hyödyllisyysmallin tarkoituksena on tarjota kannettava taitettava Siamilainen piknik pöytä ja tuoli, joka on pieni kooltaan, kevyt ja kätevä kuljettaa Heittämisen jälkeen, jonka tarkoituksena on olemassa olevan teknologian puute.

Hyödyllisyysmallin tarkoituksena on ymmärtää kannettava kokoontaitettava Siamilainen piknik pöytä ja tuoli, sisältää taulukon paneeli, jossa pöydän hallituksen saranoitu symmetrinen kahteen osaan, ja taulukon paneelin reuna on alaspäin ympäröivä reuna, ja kahva keskuslukitus lukko järjestetään kummallakin puolella seinä, joka on pöytälevyn hallituksen vastine. Kaksinkertainen istuin on järjestetty molemmin puolin pöydälle hallituksen kaksiosainen ja parin jalkojen varassa molemmin puolin kaksi paikkaa. Jalka tarjotaan kaksi-segmentin sarana saada kokoontaitettava ahdin ja salpa on järjestetty taitettu ahdin; keskellä kaksi paikkaa ja osa työpöydän johtokunta alalaidasta kaksi kiertokanget päiden sauva ja desktop board A saranoitu yhteys kaksi paikkaa ja 13-segmentin sarana saada taitettu ahdin välillä kaksi yht distaalinen puolella pöydän levyn vieressä osan ja kaksinkertainen istuin ulkosivulla liittyvät ku tangot kaksi päät kolmen segmentin saranoitu taitto ahdin ja kolmen segmentin sarana saa taipuvainen ahdin keskiosa ja kiertokanki molempien osapuolten. Kolmen segmentin sarana keskiosassa taipuvainen ahdin ja mediaalinen osa kaksinkertainen istuin annetaan kaksi-segmentin sarana saada taitettu tukea rod kaksi-segmentin sarana saa taittuvat sauva ja kolmen segmentin päiden sarana taitto ahdin ja kaksinkertainen istuin saranoitu yhteys.

Hyödyllisyysmallin edelleen parantaa parasol jack, joka voidaan asettaa keskellä pöydän levy helpottamiseksi käytettävä muotoilu.