Folding Taulukko jalka huolto

- Jan 25, 2018-

Taitto Pöydänjalat putkien, käytön, yleensä, kun tarjoilija vetää Tallenna mukavuussyistä, suoraan kestänyt terästä, seinään myös Älä kuivaa, ajan, tulee ruosteisia tahroja, muistuttaa asiakkaita:

1. Kun lattioiden maahan on oltava ajoissa teräsputkien kuivalla liinalla kuivalla pinnalla, ja sitten ruiskutettava auton vaha tai puhdistus öljy huolto;

2. toisinaan tavallisen kaikenlaisia teräksen Pöydänjalat värjätään rasvalla, kuivalla liinalla voidaan pyyhkiä puhdas, kiinnittää huomiota ei naarmuja ulkonäköön.

Älä käytä karkea ja jyrkkä hangata pintaa teräsputkessa, erityisesti peili valo käyttää vähän pehmeällä hangata;

3. estä bleach sisältäviä ainesosia kuten: 84

Pesuainetta ja hioma pesuainetta, teräksen pallo, hiomatyökalujen, jne., jotta jäljelle pesun neste, korroosio putkien ulkonäön, pesu päättyy puhtaalla vedellä ja huuhtele pinta sitten spray auto vahaa tai pyyhi ompelukoneen öljy kunnossapidossa.

4. teräksen pintaan putki pöly ja helppo lian saatavilla saippua heikko pesun pestä, niteen ainesosia, alkoholia tai orgaaniset liuottimet (Eetteri, bentseeni) hankaa; teräsputki pinta valkaisuainetta ja kirjavuus-lta hapan liite, huuhtele välittömästi vedellä ja käytä sitten ammoniakkia tai neutraali ruston ratkaisu huuhtoutumista neutraalin tai lämpimällä vedellä pestä pesun jälkeen, kuiva spray vaha huolto.