Lasten värikäs pyöreä muovinen pöytä ja tuolit

Lasten värikäs pyöreä muovinen pöytä ja tuolit

Edut ja ominaisuudet 1.Tämä tuote vaatii kokoonpanon 2.UV suojattu muovi 3.Tämä lapset pyöreät muovipöydät ja -tuolit sopivat erinomaisesti pienille lapsille istumaan ja leikkimään, piirtämään, tekemään käsityötä tai asettamaan pöydän kodikkaalle piknikille puutarhassa. Huonekalut ovat kevyitä, mutta kestäviä, ja lapsesi voi kuljettaa ne huoneesta toiseen tai ulos puutarhaan. Valmistettu vaarattomasta muovista, joka sopii erinomaisesti ulkokäyttöön, koska se on valmistettu kestämään sade, aurinko, lumi ja lika.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Lasten värikäs pyöreä muovinen pöytä ja tuolit


määrittely

image002.jpg


HXT-8861.png


Edut ja ominaisuudet


1.Tämä tuote vaatii kokoonpanon


2.UV suojattu muovi


3.Tämä lapset pyöreät muovipöydät ja -tuolit sopivat erinomaisesti pienille lapsille istumaan ja leikkimään, piirtämään, tekemään käsityötä tai asettamaan pöydän kodikkaalle piknikille puutarhassa. Huonekalut ovat kevyitä, mutta kestäviä, ja lapsesi voi kuljettaa ne huoneesta toiseen tai ulos puutarhaan. Valmistettu vaarattomasta muovista, joka sopii erinomaisesti ulkokäyttöön, koska se on valmistettu kestämään sade, aurinko, lumi ja lika.

HXTC-8861.jpg

FAQ:


K: Pakkaatko tavarat kokoonpano-ohjeella? Koska me

eivät osaa koota niitä.

V: Kyllä, panimme kokoonpanon ahdistuksen pakettiin. Jos et vieläkään osaa koota, voit ottaa meihin yhteyttä.


K: Jos haluamme näytteen, kuinka paljon meidän on maksettava?

V: Näytteestä veloitamme yleensä kaksinkertaisen vähittäismyyntihinnan, ja kuljetusmaksun tulisi olla ostajan maksama. Mutta älä huoli, palautamme näytteen hinnan, kun ostajapaikka järjestetään.


Hot Tags: lasten värikäs pyöreä muovinen pöytä ja tuolit, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like