Portable Tuolit Outdoor

Kannettavat tuolit Ulkosuodattimet Etuja ja ominaisuuksia · Alumiiniseos runko-paksuus 10 mm alumiiniseoskotelo, erittäin kestävä, sitkeys, vakaa, kestävä ja kestävä, neljä jalkaa antavat suuren tuen, korkeintaan 188 kiloa, voit istua hyvin tukevasti. · Erittäin kevyt ja helppo kantaa Taitettava ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Portable Tuolit Outdoor

määrittely

Nimi

Kannettavat tuolit ulkona

Tuote nro.

HXC-20, HXC-25

materiaali

kangas päällinen ja alumiini

Avaa koko

19x19x23cm 25X25X28cm

Paketti

20kpl / CTN

Pakkauskoko

45x30.5x32cm 45x39.5x32cm

MOQ

500kpl

Huomautus

Alu.6061

Edut ja ominaisuudet

· Alumiiniseos runko-paksuus 10 mm alumiiniseoskotelo, erittäin vahva, sitkeys, vakaa, tukeva ja kestävä, neljä jalkaa antavat suurta tukea, korkeintaan 188 paunaa, voit istua hyvin tukevasti.

· Erittäin kevyt ja helppo kuljettaa Taitettava tuoli on kevyt, erikoiskäsitelty laukku on kiinnitetty mukavaan kuljetukseen, laita erikoispussiin, helppo säilyttää ja kannettava, kun poistut, aivan kuin pieni matkalaukku matkalle.

· Materiaali Laadukas Oxford-kangas, kulutusta kestävä, hengittävä, repäisylujuus, vedenpitävä, helposti puhdistettava ja korkean lujuuden omaava alumiiniseosputki, se on kestävä ja tukeva, joka voi käyttää pitkään aikaan. -suuri muotoilu, kuluminen ja kestävä, se suojaa lattiaa, kun sitä käytetään sisätiloissa.

· Helppo taittaa ja käyttää Ei tarvita työkaluja, taitettava tuoli ja pidennettävät metallipylväät, jotka helpottavat kokoonpanoa ja taittoa, voit viimeistellä kokoonpanoprosessin muutamassa sekunnissa, kun sitä on käytettävä milloin tahansa ja auttaa sinua säästämään useita kertoja.

· Se on mukava nautinto retkeilyyn, kalastukseen, retkeilyyn, patikointiin, grilliin, puutarhaan, rannalle ja nopeasti istuvalle tuolille, joka sopii erinomaisesti myös kotiin rentoutumiseen, ja voit laittaa sen ruohoa, maata, hiekkaa ja sementtipöytää pitkin.


Hot Tags: kannettavat tuolit ulkona, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like