Kannettava tuoli ulkona

Kannettava tuoli ulkona

Ulkona olevat kannettavat tuolit ovat kevyitä, erityinen suunniteltu laukku on kiinnitetty kätevää kuljettamista varten, asetettu erityislaukkuun, helppo säilyttää ja kannettavissa lähdettäessä, aivan kuten pieni matkalaukku.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kannettavat tuolit ulkona

määrittely

Nimi

Kannettavat tuolit ulkona

Tuote nro.

HXC-20, HXC-25

materiaali

kangaspäällinen ja alum

Avaa koko

19x19x23cm 25X25X28cm

Paketti

20kpl / CTN

Pakkauskoko

45x30,5x32cm 45x39,5x32cm

MOQ

500kpl

Huomautus

Alu.6061

7

Edut ja ominaisuudet

  • Paksuus 10 mm alumiiniseoskiinnike, erittäin luja, sitkeä, vakaa, tukeva ja kestävä, neljä jalkaa antaa hyvän tuen, kantaen jopa 188 lbs, voit istua siinä tukevasti.

  • Ulkona olevat kannettavat tuolit ovat kevyitä, erityinen suunniteltu laukku on kiinnitetty kätevää kuljettamista varten, asetettu erityislaukkuun, helppo säilyttää ja kannettavissa lähdettäessä, aivan kuten pieni matkalaukku.

  • Korkealaatuinen oxford-kangas, kulutuskestävä, hengittävä, repimiskestävä, vedenpitävä, helppo puhdistaa ja erittäin luja alumiiniseosputki, se on kestävä ja tukeva, jota voidaan käyttää pitkään, siinä on 4 pöytäjalkaa, ura, liukumaton Suunniteltu, kulunut ja kestävä, se voi suojata lattiaa käytettäessä sisätiloissa.

  • Mitään työkaluja ei tarvita, kokoontaitettava tuoli ja laajennettavat metalliset pylväät helpottavat asennusta ja taittamista. Voit suorittaa kokoamisprosessin loppuun sekunneissa, kun sinun on käytettävä sitä milloin tahansa, ja säästät enemmän kertaa.

  • Se on mukava nautinto retkeilyyn, kalastukseen, matkoihin, retkeilyyn, grillaukseen, puutarhaan, rannalle ja nopeasti taitettava tuoli, joka sopii erinomaisesti myös kotiin rentoutumiseen. Voit laittaa sen nurmikolle, maaperälle, hiekalle, sementtituomioistuimelle.

Historiamme

Zhejiang Hongxiang Yuncai vapaa-ajan tuotteita Co, Ltd on perustettu rannikkokaupungissa, Taizhoussa vuonna 2002. Hongxiang omistaa kaupan ja valmistuksen erityyppisissä ulkokalusteissa, kuten leirintäpöydät ja -tuolit, muovikalusteet ja lasten pöydät ja tuolit. Rikkaat lajikkeet, vakaa laatu, siro muoto ja oikea-aikaiset toimitukset, Hongxiang tuotteet ovat voittaneet suosiota asiakkaiden Euroopassa, Kaakkois-Aasiassa ja Amerikassa ja niin edelleen. Hongxiangin tehtaat kattavat 10000 neliömetriä, ja yrityksessä työskentelee noin 80 esikuntaa. HONGXIANG-merkin rekisteröinti onnistui yli kymmenessä maassa, kuten Japanissa, Ranskassa ja Italiassa.


Tutkimus