Kokoontaitettavat tuolit ulkouima

Kokoontaitettavat tuolit ulkouima

Kokoontaitettavat tuolit ulkouima eritelmän etuja & ominaisuudet · Ulkoilu erittäin kevyt kokoontaitettava kannettava vakaa tuolit, kevyt ja helppokäyttöinen ja kätevä kotona tai matkustaa. · Ihanteellinen kaikenlaisia ulkoilua, täydellinen ranta, matkustaminen, metsästys, golfia, vuorikiipeilyä, Kalastus...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kokoontaitettavat tuolit ulkouima

Erittely

Nimi

Kokoontaitettavat tuolit ulkouima

Nimikkeen nro

HXC-18

Materiaali

Kangas top & alu.legs.

Avaa koko

30.3/25.8x34x38cm

Paketti

10kpl/ctn

Pakkauskoko

63x57x36cm

 

Edut & ominaisuudet

· Ulkoilu erittäin kevyt kokoontaitettava kannettava vakaa tuolit, kevyt ja helppokäyttöinen ja kätevä kotona tai matkustaa.

· Ihanteellinen kaikenlaisia ulkoilua, täydellinen beach, matkustamiseen, metsästys, golfia, vuorikiipeilyä, Kalastus & camping, paras valinta retkeilijät, Vaeltajat, seikkailijat ja kaikille, jotka haluavat mukavuutta ilman tavallista irtotavarana.

· Kannettava kompakti, kevyt, voidaan helposti kuljettaa ja varastointi.

· Oxford cloth top venytetty tarjoavat tasaiselle pinnalle vielä enemmän pehmeyttä, helppo asentaa, erittäin helposti ja nopeasti määrittää ja taittaa alas.

· Vahva vakaus alumiinista, hyvin jäsennelty haltijoiden tukeva nivelet ja liittimet tehdä johdolla vakaa ja sileä eri pinnoille. Kaikki rakentaminen osat on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja säilytysrasia ei asianmukaista käyttöä.

Tutkimus