Kokoontaitettavat tuolit ulkouima

Kokoontaitettavat tuolit ulkouima

Kokoontaitettavat tuolit ulkouima eritelmän etuja & ominaisuudet · Ulkoilu erittäin kevyt kokoontaitettava kannettava vakaa tuolit, kevyt ja helppokäyttöinen ja kätevä kotona tai matkustaa. · Ihanteellinen kaikenlaisia ulkoilua, täydellinen ranta, matkustaminen, metsästys, golfia, vuorikiipeilyä, Kalastus...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kokoontaitettavat tuolit ulkouima

Erittely

Nimi

Kokoontaitettavat tuolit ulkouima

Nimikkeen nro

HXC-18

Materiaali

Kangas top & alu.legs.

Avaa koko

30.3/25.8x34x38cm

Paketti

10kpl/ctn

Pakkauskoko

63x57x36cm

 

Edut & ominaisuudet

· Ulkoilu erittäin kevyt kokoontaitettava kannettava vakaa tuolit, kevyt ja helppokäyttöinen ja kätevä kotona tai matkustaa.

· Ihanteellinen kaikenlaisia ulkoilua, täydellinen beach, matkustamiseen, metsästys, golfia, vuorikiipeilyä, Kalastus & camping, paras valinta retkeilijät, Vaeltajat, seikkailijat ja kaikille, jotka haluavat mukavuutta ilman tavallista irtotavarana.

· Kannettava kompakti, kevyt, voidaan helposti kuljettaa ja varastointi.

· Oxford cloth top venytetty tarjoavat tasaiselle pinnalle vielä enemmän pehmeyttä, helppo asentaa, erittäin helposti ja nopeasti määrittää ja taittaa alas.

· Vahva vakaus alumiinista, hyvin jäsennelty haltijoiden tukeva nivelet ja liittimet tehdä johdolla vakaa ja sileä eri pinnoille. Kaikki rakentaminen osat on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja säilytysrasia ei asianmukaista käyttöä.

Hot Tags: Kokoontaitettavat tuolit ulkouima, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

Saatat myös pitää