Taitettava retkeilypenkki

Taitettava retkeilypenkki

Kokoontaitettavat ulkokäyttöpenkit - Eritelmän edut ja ominaisuudet · Vakaa ja voidaan taittaa tasaiseksi, kun sitä ei käytetä, mikä säästää tilaa; · Erittäin luja teräs ja 600D-kangas · Liukumaton jalkatyyny välttää lattiavaurioita ja se on kestävä. 1.Mikä on sinun MOQ? Yleensä MOQ on 500PCS. Mutta me ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

taitettava leirintäpenkki

määrittely

Nimi

taitettava leirintäpenkki

Tuote nro.

HXB-8830-X2

materiaali

Kankaan päällinen ja teräsjalat

Väri

Tummanvihreä

Avaa koko

93 / 107x36x42cm

Paketti

6kpl / CTN

Pakkauskoko

109.5x19x58cm

MOQ

500kpl

Edut ja ominaisuudet

· Vakaa ja voidaan taittaa tasaiseksi, kun sitä ei käytetä, mikä säästää tilaa;

· Erittäin luja teräs ja 600D-kangas

· Liukumaton jalkatyyny välttää vaurioittamasta lattiaa ja on kestävä.


Historiamme


Zhejiang Hongxiang Yuncai vapaa-ajan tuotteita Co, Ltd on perustettu rannikkokaupungissa, Taizhoussa vuonna 2002. Hongxiang omistaa kaupan ja valmistuksen erityyppisissä ulkokalusteissa, kuten leirintäpöydät ja -tuolit, muovikalusteet ja lasten pöydät ja tuolit. Rikkaat lajikkeet, vakaa laatu, siro muoto ja oikea-aikaiset toimitukset, Hongxiang tuotteet ovat voittaneet suosiota asiakkaiden Euroopassa, Kaakkois-Aasiassa ja Amerikassa ja niin edelleen. Hongxiangin tehtaat kattavat 10000 neliömetriä, ja yrityksessä työskentelee noin 80 esikuntaa. HONGXIANG-merkin rekisteröinti onnistui yli kymmenessä maassa, kuten Japanissa, Ranskassa ja Italiassa.


FAQ:


K, voinko käydä yrityksessäsi?
V: Tietenkin, meillä on näyttelytila Taizhoussa, Kiinassa. Jos haluat tilata tuotteitamme ja käydä yrityksessämme, ota meihin yhteyttä sopiaksesi ajanvarauksen.


K: Entä laatutakuu?

V: Meillä on tiukka laadunvalvonta materiaalista kuljetukseen, käytä korkealuokkaista CTN: ää vakiopakkaukseemme, pinta kääritään PE-muodossa tai kuplakääreellä.


K. Mikä on MOQ ja toimitusaika?

V: Tuotteidemme moq on 300kpl / väri / malli, toimitusaika on 30-40 päivää talletuksen jälkeen. Jotkut heistä ovat varastossa. Ota meihin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä.


Tutkimus