Kannettava taitettava alumiinipöytä

Kannettava taitettava alumiinipöytä

Kannettavien taittuvien ulkokäyttöön tarkoitettujen pöydien eritelmän edut ja ominaisuudet · Kannettava kevyt taittopöytä: Tämä taitettava alumiininen piknikpöytä on ihanteellinen perhejuhliin, piknikille, retkeilymatkoille, buffet- tai grillausmahdollisuuksiin. · Viimeinen pitkä käyttö: Sekä pöytälevy että runko käyttävät laadukasta alumiinia ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kannettavat taitettavat ulkopöydät

Kannettavien taitettavien ulkotaulujen eritelmä

Nimi

Kannettavat taitettavat ulkopöydät

Tuote nro.

HXT-8830-H6

materiaali

ALU.

Väri

Hopea

Avaa koko

93X90X70cm

Paketti

1kpl / CTN

Pakkauskoko

24.5x16.5x96cm

Kontti lastaus määrä

20'g = 710pcs

Todistus

Ei mitään

Patentti

Ei mitään

MOQ

500kpl

Huomautus


Kannettavien taitettavien ulkotaulujen edut ja ominaisuudet

· Kannettava kevyt taittopöytä: Tämä taitettava alumiininen piknikpöytä on ihanteellinen perhejuhliin, piknikille, retkeilymatkoille, buffet- tai grillausmahdollisuuksiin.

· Viimeinen pitkä käyttö: Sekä pöydässä että rungossa on käytetty korkealaatuista alumiinimateriaalia, retkeilytaitettava pöytä on vahva ja kestävä.

· Vedenpitävä muotoilu: Pöytälevy koostuu korkealaatuisista kokoontaitettavista alumiinilevyistä. Helppo puhdistaa tiskilla ja sillä on pitkä käyttöikä.

· Kompakti ja kevyt: sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön, kuten retkeilyyn, retkeilyyn, piknikille, terassille, puutarhagrillaan, rannalle, kalastukseen ja muihin.

· Helppo käyttää: Ei tarvita työkaluja, koota 1 minuutissa, nopea ja helppo. Pöydän enimmäispaino 66 lbs päivittäiseen käyttöön.

 

FAQ:

K : Oletko tehdas vai kauppayritys?

A : Olemme ulkokalusteiden ammattikokemustehdas.


K : Kuinka kauan voin saada palautetta kyselyn lähettämisen jälkeen?
A : Vastaamme sinulle 12 tunnin sisällä työpäivästä.


K : Mitä tietoja meidän pitäisi tarjota, jos haluamme saada tarjouksen?
A : Tuotenumero + Tuotteen koko + Kyselymäärä + Muut yksityiskohtaiset vaatimukset vastaavat logoa, pesutarraa, pakkausta jne.


Q : maksu?

A : T / T 30% talletus, loppumaksu vastaan B / L kopio tai L / C 100% näkyvissä


K: Entä laatutakuu?

V: Meillä on tiukka laadunvalvonta materiaalista kuljetukseen, käytä korkealuokkaista CTN: ää vakiopakkaukseemme, pinta kääritään PE-muodossa tai kuplakääreellä.


Kysymys: Millaista palvelua sinulla on varaa mennä Kiinaan tilaamaan?

V: Meillä on aina suuri ilo palvelustasi. Varaa hotellivaraus ja tee aikataulu sinulle etukäteen. Tulkkimme ja kuljettajamme hakevat sinut hotellille, seuraavat sinua vierailemaan tehtaissa ja markkinoilla sekä auttavat sinua tuotteiden hankkimisessa.


Tutkimus