Kannettava, helppo koota taitettava piknik-pöytä

Kannettava, helppo koota taitettava piknik-pöytä

Edut ja ominaisuudet · Kannettava kevyt taittopöytä: Tämä taitettava alumiinipikipöytä sopii erinomaisesti perhejuhliin, piknikille, retkeilyyn, buffeteihin tai grillipaikkoihin. · Vedenpitävä rakenne: Pöytälevy koostuu korkealaatuisista kokoontaitettavista alumiinilevyistä. Helppo puhdistaa astianpesukoneella ja sillä on pitkä käyttöikä. • Kompakti ja kevyt: sopii sekä sisä- että ulkotilaisuuksiin, kuten retkeilyyn, patikointiin, piknikiin, patioihin, puutarha BBQ: hen, rannalle, kalastukseen ja muihin. · Helppo käyttää: Työkaluja ei tarvita, koota 1 minuutti, nopea ja helppo. 66 kiloa maksimi pöytäpaino päivittäiseen käyttöön.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kannettava, helppo asentaa taitettava piknik-pöytä


määrittely


Nimi

Kannettavat taitto-pöydät

Tuote nro.

HXT-8830-H6

materiaali

ALU.

Väri

Hopea

Avaa koko

93X90X70cm

Paketti

1kpl / CTN

Pakkauskoko

24.5x16.5x96cm

Kontti Lastausmäärä

20'g = 710pcs

Todistus

Ei mitään

Patentti

Ei mitään

MOQ

500kpl

Huomautus


 

Edut ja ominaisuudet


· Kannettava kevyt taittopöytä: Tämä taitettava alumiinipikipöytä sopii erinomaisesti perhejuhliin, piknikille, retkeilyyn, buffeteihin tai grillipaikkoihin.


· Vedenpitävä rakenne: Pöytälevy koostuu korkealaatuisista kokoontaitettavista alumiinilevyistä. Helppo puhdistaa astianpesukoneella ja sillä on pitkä käyttöikä.


• Kompakti ja kevyt: sopii sekä sisä- että ulkotilaisuuksiin, kuten retkeilyyn, patikointiin, piknikiin, patioihin, puutarha BBQ: hen, rannalle, kalastukseen ja muihin.


· Helppo käyttää: Työkaluja ei tarvita, koota 1 minuutti, nopea ja helppo. 66 kiloa maksimi pöytäpaino päivittäiseen käyttöön.

 

FAQ:


K: Milloin voin saada hinnan?

V: Me lainataan yleensä 24 tunnin kuluessa siitä, kun saimme kyselyn. Jos haluat saada hinnan nopeasti, soita meille numeroon +86057688529033, tai voit reagoida meille millä tahansa yllä olevalla yhteystiedolla.


K: Kuinka kauan voin odottaa saavan näytteen?

V: Se on valmis toimitettavaksi noin 5-7 päivässä. Näytteet lähetetään sinulle nimenomaisesti.

Voit käyttää omaa pikalaskua tai maksaa ennakkomaksun, jos sinulla ei ole tiliä.


K: Mikä on MOQ?

V: Yleensä meidän MOQ on 500PCS.But hyväksymme pienemmän määrän kokeiluversiolle. Pyydä rohkeasti kertomaan meille, kuinka monta kappaletta tarvitset, laskemme kustannukset vastaavasti ja toivomme, että voit asettaa suuria tilauksia tuotteidemme laadun tarkistamisen jälkeen. tunne palveluamme.


Hot Tags: kannettava helppo koota taitto piknik-pöytä, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like