Kannettava ruokapöytä kotijuhlia varten

Kannettava ruokapöytä kotijuhlia varten

Kannettava ruokapöytä kotijuhliin. Edut ja ominaisuudet · Kannettava kevyt taittopöytä: Tämä taitettava alumiininen piknikpöytä on ihanteellinen perhejuhliin, piknikille, retkeilymatkoille, buffet- tai grillausmahdollisuuksiin. · Vedenpitävä muotoilu: Pöytälevy koostuu korkealaatuisista kokoontaitettavista alumiinilevyistä ....
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kannettava ruokapöytä kotijuhliin


Nimi

helppo koota taitettava piknikpöytä


Tuote nro.

HXT-8830-H6

materiaali

ALU.

Väri

Hopea

Avaa koko

93X90X70cm

Paketti

1kpl / CTN

Pakkauskoko

24.5x16.5x96cm

Kontti lastaus määrä

20'g = 710pcs

Todistus

Ei mitään

Patentti

Ei mitään

MOQ

500kpl

Huomautus
Edut ja ominaisuudet


· Kannettava kevyt taittopöytä: Tämä taitettava alumiininen piknikpöytä on ihanteellinen perhejuhliin, piknikille, retkeilymatkoille, buffet- tai grillausmahdollisuuksiin.


· Vedenpitävä muotoilu: Pöytälevy koostuu korkealaatuisista kokoontaitettavista alumiinilevyistä. Helppo puhdistaa tiskilla ja sillä on pitkä käyttöikä.


· Kompakti ja kevyt: sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön, kuten retkeilyyn, retkeilyyn, piknikille, terassille, puutarhagrillaan, rannalle, kalastukseen ja muihin.


· Helppo käyttää: Ei tarvita työkaluja, koota 1 minuutissa, nopea ja helppo. Pöydän enimmäispaino 66 lbs päivittäiseen käyttöön.FAQ:


K: Milloin saan hinnan?

V: Tarjoamme yleensä 24 tunnin sisällä kyselyn saamisesta. Jos olet erittäin kiireellinen saadaksesi hinnan, soita meille numeroon +86057688529033, tai voit vastata meihin millä tahansa yllä esitetyillä käytettävissä olevilla yhteystiedoilla.


K: Kuinka kauan tilaukseni toteuttaminen vie aikaa?

V: Se riippuu tilauksen koosta ja monimutkaisuudesta. Kerro meille tilaamiesi tuotteiden määrä ja mallinumero, jotta annamme sinulle yksityiskohtaisen aikataulun.


K: Jos menen Kiinaan tilaamaan, millaista palvelua sinulla on varaa?
V: Meillä on aina suuri ilo palvelustasi. Varaa hotellivaraus ja tee aikataulu sinulle etukäteen. Tulkkimme ja kuljettajamme hakevat sinut hotellille, seuraavat sinua vierailemaan tehtaissa ja markkinoilla sekä auttavat sinua tuotteiden hankkimisessa.


Hot Tags: kannettava ruokapöytä kotijuhliin, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like