Outdoor Säädettävät kannettavat pöydät

Outdoor Säädettävät kannettavat pöydät

Ulkoasulla säädettävät kannettavat pöydät Tekniset edut ja ominaisuudet PP-kotelo tekevät siitä pehmeää, joustavaa Steel-solki kahden laudeliitoksen välillä lisää vakautta. Kolmikanavainen muotoilu kasvattaa suljettua ja parantaa vakautta. Miksi valita meidät? Zhejiang Hongxiang Yuncai ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Outdoor Säädettävät kannettavat pöydät

Säädettävät kannettavat kannettavat pöydät

Nimi

Kannettavat kannettavat pöydät

Tuote nro.

HXT-8812 (60x40)

materiaali

MDF 4MM Pöydän alusta kehys ja jalat.

Avaa koko

60x40x40 / 26cm

Paketti

1kpl / CTN

Pakkauskoko

43x7.5x34cm

Säiliön täyttömäärä

20'G = 2600PCS, 40'G = 5600PCS, 40'H = 6250PCS

MOQ

500kpl

Ulkona säädettävien kannettavien pöytöiden edut ja ominaisuudet

PP-käden pehmeä, joustava

Teräskiinnike kahden liitännän välissä lisää vakautta.

Kolmikanavainen muotoilu kasvattaa suljettua ja parantaa vakautta.

Miksi valita meidät?

Zhejiang Hongxiang Yuncai Vapaa-ajan Products Co., ltd. on perustettu rannikkokaupunki-Taizhou vuonna 2002. Hongxiang harjoittaa kaupankäyntiä ja valmistusta erilaisia ulkokalusteita, kuten camping taulukot ja tuolit, muovi huonekalut ja lasten pöydät ja tuolit. Rikkailla lajikkeilla, vakaa laatu, graceful muoto ja oikea-aikaista toimitusta, Hongxiang tuotteet ovat voittaneet suosi Euroopan, Kaakkois-Aasiassa ja Amerikassa ja niin edelleen. Hongxiangin tehdas kattaa 10000 neliömetriä ja yhtiön palveluksessa on noin 80 henkilökuntaa. HONGXIANGin tavaramerkki on rekisteröity menestyksekkäästi yli kymmenessä maassa, kuten Japanissa, Ranskassa ja Italiassa.

Globaalina toimittajana huonekalutehdas, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. keskittyy teknologian ja laitteiden korvaamisen parantamiseen ja viime vuosien aikana on poistanut useita vanhoja tuotantokoneita ottamalla käyttöön kehittyneitä tuotantolaitteita pätevän tuotannon nykyaikaistamiseen. Hongxiang noudattaa aina "innovaatioita, laatua ja palveluja" käsitteenä ja omaksuu uusia ideoita tiukalla laadunvalvonnalla ja monipuolisella palvelun seurannalla laadukkaiden tuotteiden tekemiseksi.

Tutkimus