Kannettava alumiinitaitettava 4-paikkainen piknikpöytä

Kannettava alumiinitaitettava 4-paikkainen piknikpöytä

Tämä taitettava muovinen piknikpöytä on varustettu sateenvarjotelineellä, joten se on täydellinen tuote perhelomailuun ja antaa sinulle unohtumattoman piknikikokemuksen aurinkoisena päivänä.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kannettava alumiini kokoontaitettava piknikpöytä

määrittely Kuva001.jpg


Taitettavien muovisten piknikpöytien edut ja ominaisuudet

· Materiaali: ABS-pöytä, PP-istuin, alumiinijalat. Pöydän alumiinijalat tarjoavat lujuuden ja vakauden, PP-muoviset istuimet ja ABS-pinta ovat iskunkestäviä pitkäaikaiseen käyttöön.

· Tässä taitettavassa muovisessa piknikpöydässä on sateenvarjopidike, joka tekee siitä täydellisen tuotteen perheen retkille kauniina aurinkoisina päivinä. Siinä käsitellään erilaisia sääolosuhteita, olipa sitten aurinkoista vai äkillistä sadetta, voit jatkaa pelaamista, eri säästä antaa sinulle erilaisen piknikkokemuksen

· Tilaisuus: Se tarjoaa 4 paikkaa, jotta voit nauttia vapaa-ajasta, mutta se ei vie paljon tilaa, kun taittuu matkalaukkuun. Täydellinen puutarhajuhliin, grillaukseen, retkeilyyn, piknikille, kalastukseen tai muuhun mielenkiintoiseen ulkoiluun

· Helppo kantaa: Tämä kevyt pöytä istuu neljä ja taittuu matkalaukun kokoon, joten voit viedä sen minne tahansa. Asennus ja taittaminen vie vain 30 sekuntia.


8821-b.jpg

FAQ:

K : Entä massatuotannon läpimenoaika?

V: Suoraan sanottuna, se riippuu tilauksen määrästä ja vuodenajasta, jolloin tilaat. Yleensä suosittelemme, että aloitat tiedustelun 40 päivää ennen päivämäärää, jonka haluat saada tuotteet kotimaastasi.


Kysymys: Millaista palvelua sinulla on varaa mennä Kiinaan tilaamaan?
V: Meillä on aina suuri ilo palvelustasi. Varaa hotellivaraus ja tee aikataulu sinulle etukäteen. Tulkkimme ja kuljettajamme hakevat sinut hotellille, seuraavat sinua vierailemaan tehtaissa ja markkinoilla sekä auttavat sinua tuotteiden hankkimisessa.


K: Kuinka kauan voin odottaa saavani näytteen?

V: Se on valmis toimitettavaksi noin 5-7 päivässä. Näytteet lähetetään sinulle pikakuljetuksella.

Voit käyttää omaa pikatiliäsi tai maksaa meille ennakkomaksun, jos sinulla ei ole tiliä.


Hot Tags: kannettava alumiininen taittuva 4-paikkainen piknikpöytä, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like