Kannettava leirintäpöytä

Kannettava leirintäpöytä

Edut ja ominaisuudet 1.Kaikki kevyt taitettava ominaisuus, voit helposti ottaa sen käyttöön sisä- tai ulkotiloissa. Taittokoko on pieni, joten voit myös säilyttää sen autossasi. 2.Tämän leirintäalueen taittuvan kannettavan pöydän päämateriaali on alumiinia, alumiiniseosta ja MDF: ää, jotka ovat kestäviä ja kiinteitä. 3.Tämän taulukon kokoontaitettava muoto auttaa suuresti tallentamaan huoneen tai ajoneuvotilan. 4.Pöydän keskimmäinen reikä, joka on suunniteltu sateenvarjo-napaan. Kun se on sateinen ja auringonvalo on vahva, voit koota sateenvarjo pöydälle ja nauttia vapaa-ajastasi. Tämän leirintäalueen taittuvan kannettavan pöydän päämateriaali on alumiini, alumiiniseos ja MDF, jotka ovat kestäviä ja kiinteitä.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Leirin taittuvat kannettavat pöydät

määrittely

Kuva001.jpg

Edut ja ominaisuudet


1.Se on kevyt taitettava ominaisuus, joten voit helposti ottaa sen käyttöön sisä- tai ulkotiloissa. Taittokoko on pieni, joten voit myös säilyttää sen autossasi.


2.Tämän leirintäalueen taittuvan kannettavan pöydän päämateriaali on alumiinia, alumiiniseosta ja MDF: ää, jotka ovat kestäviä ja kiinteitä.


3.Tämän taulukon kokoontaitettava muoto auttaa suuresti tallentamaan huoneen tai ajoneuvotilan.


4.Pöydän keskimmäinen reikä, joka on suunniteltu sateenvarjo-napaan. Kun se on sateinen ja auringonvalo on vahva, voit koota sateenvarjo pöydälle ja nauttia vapaa-ajastasi.

8833-a.jpgOhje


K: Oletko valmistaja?


V: Olemme tehdas. Olemme erikoistuneet muovisten tuolien ja pöytien tuotantoon.


K: Voinko saada näytteen ennen tilausta?


V: Valitettavasti näytteet on maksettava. Ja saatuaan tilauksen, näytemaksu palautetaan.


K: Mikä on toimitusehdot?


V: Toimitamme yleensä FOB-termillä.


K: Tarjoatko OEM- tai ODM-palvelua?


: Lämmin tervetuloa OEM & ODM. Voimme myös antaa tilauksia vahvistamaan standardien vaatimukset ja antaa sinulle asianmukaiset sertifikaatit ja testiraportit.


Hot Tags: taitettava kannettava pöytä, Kiina, valmistajat, toimittajat, hinnasto, valmistettu Kiinassa

Tutkimus

You Might Also Like