Taitettava kannettava alumiininen piknik-pöytä

Tämä taitettava muovinen piknik-pöytä on varustettu sateenvarjojalustalla, joten se on täydellinen tuote perhelomailuun, mikä antaa sinulle unohtumattoman piknik-kokemuksen aurinkoisena päivänä.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Taitettavat muoviset piknikpöydät

määrittely Kuva001.jpg


Taittuvien muovisten piknikpöytien edut ja ominaisuudet

· Materiaali: ABS-pöytä, PP-istuin, alumiinijalat. Pöydän alumiinijalat tarjoavat voimaa ja vakautta, PP-muoviset istuimet ja ABS-pinta ovat iskunkestäviä pitkäkestoiseen käyttöön.

· Tämä taitettava muovinen piknik-pöytä sisältää sateenvarjotelineen, joka tekee siitä täydellisen tuotteen kauniille aurinkoisille päiville ja käsittelee erilaisia sääolosuhteita riippumatta siitä, onko se aurinkoinen tai yhtäkkiä sade. antaa sinulle toisen piknik-kokemuksen

· Tilaisuus: Se tarjoaa 4 paikkaa, joissa voit nauttia vapaa-ajasta, mutta se ei vie paljon tilaa, kun se taittuu matkalaukkuun. Täydellinen puutarhajuhliin, BBQ, retkeily, piknik, kalastus tai muu mielenkiintoinen ulkoilu

· Helppo kuljettaa: Tämä kevyt pöytä mahtuu neljään ja taittuu matkalaukun kokoon niin, että voit ottaa sen mihin tahansa. Se kestää vain 30 sekuntia.


8821-b.jpg

FAQ:

Entä massatuotannon läpimenoaika?


Suoraan sanottuna se riippuu tilauksen määrästä ja kaudesta, jona tilaat tilauksen. Yleensä suosittelemme, että aloitat kyselyn 40 päivää ennen päivää, jona haluat saada tuotteet omassa maassasi.


Milloin voin saada hinnan?


Me tarjoamme tarjouksen 24 tunnin kuluessa siitä, kun saimme kyselyn. Jos haluat saada hinnan nopeasti, soita meille numeroon +86057688529033, tai voit reagoida meille millä tahansa yllä olevalla yhteystiedolla.


Kuinka kauan voin odottaa saavan näytteen?


Se on valmis toimitettavaksi noin 5-7 päivässä. Näytteet lähetetään sinulle nimenomaisesti.


Voit käyttää omaa pikalaskua tai maksaa ennakkomaksun, jos sinulla ei ole tiliä.


Tutkimus