Historiamme

Zhejiang Hongxiang Yuncai vapaa-ajan tuotteita Co, Ltd on perustettu rannikkokaupungissa, Taizhoussa vuonna 2002. Hongxiang omistaa kaupan ja valmistuksen erityyppisissä ulkokalusteissa, kuten leirintäpöydät ja -tuolit, muovikalusteet ja lasten pöydät ja tuolit. Rikkaat lajikkeet, vakaa laatu, siro muoto ja oikea-aikaiset toimitukset, Hongxiang tuotteet ovat saaneet suosion asiakkaiden Euroopassa, Kaakkois-Aasiassa ja Amerikassa ja niin edelleen. Hongxiangin tehtaat kattavat 10000 neliömetriä, ja yrityksessä työskentelee noin 80 esikuntaa. HONGXIANG-merkin rekisteröinti onnistui yli kymmenessä maassa, kuten Japanissa, Ranskassa ja Italiassa.

工厂图.jpg

Tehtaamme

Huonekalutehtaan maailmanlaajuisena toimittajana toiminut Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. keskittyy tekniikan ja laitteiden korvaamisen parantamiseen ja on viime vuosina poistanut joukon vanhoja tuotantolaitteita ottamalla käyttöön edistyneitä tuotantolaitteita pätevän tuotannon nykyaikaistamiseksi. Hongxiang noudattaa aina käsitettä "innovaatio, laatu, palvelut" ja imee uusia ideoita tiukalla laadunvalvonnalla ja monipuolisella palveluseurannalla korkealaatuisten tuotteiden valmistamiseksi.

未标题-13333.jpg

Tuotteemme

Leirintäpöydät ja -tuolit ovat kokoontaitettavaa, helppoa ja nopeaa asentaa, kätevää kuljettaa. Ne ovat kevyitä, pieniä ja ovat parasta matkoille ja piknikille. Muovikalusteet ovat erinomaista laatua ja ainutlaatuista muotoilua, sisältäen useita hyödyllisyysmalleja koskevia patentteja ja ulkomuotopatentteja kotimaissa ja Euroopan maissa. Ja lasten pöydät ja tuolit ovat värikkäitä, söpöjä ja parempia. Lisäksi jotkut tuotteet ovat läpäisseet SGS: n ja LP: n laatutestin.


Todistuksemme

Zhejiang Hongxiang Yuncai vapaa-ajan tuotteita, Ltd. täyttää tiukat laadunvalvontajärjestelmänsä, kuten ISO9001, BSCI ja Sedex, vaatimukset.

未标题-156.jpg

Palvelumme

Nykyisten tuotteidemme lisäksi Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co, Ltd. Voimme myös tuottaa tuotteita asiakkaidemme piirustusten tai näytteiden mukaan. Kaikille tuotteille valitsemme muovi- ja alumiinimateriaalit, joilla on hyvä suorituskyky. Meiltä vaaditaan olemassaoloa laadun mukaan, kehitystä lajien mukaan ja johtamista palveluna arvostetulla tavalla. Meidän on oltava oikea valintasi.