Historiamme

Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co, Ltd on perustettu rannikko kaupunki Taizhou vuonna 2002. Hongxiang kiinnitetään kaupan ja valmistukseen erilaisissa ulkokalusteet, kuten camping taulukot & tuolit, muovi kalusteet ja lasten taulukot/Teachers & tuolit. Rikas lajikkeet, vakaa laatu, Siro muoto ja oikea-aikaisuus Hongxiang tuotteet ovat saaneet hyväksi asiakkaita Euroopassa, Kaakkois-Aasiassa ja Amerikassa ja niin edelleen. Hongxiang kasvien kattaa 10000 neliömetriä ja on noin 80 esikunta toimi yrityksessä. HONGXIANG tavaramerkin rekisteröinti onnistuu yli kymmenen maissa, kuten Japani, Ranska ja Italia.

工厂图.jpg

Meidän tehdas

Maailmanlaajuisena materiaalinkäsittelylaitteiden huonekalut manufactory Zhejiang Hongxiang Yuncai vapaa-ajan tuotteiden Co., Ltd keskittyy parantaminen teknologian ja laitteiden korvaaminen, ja poisti useita vanhoja tuotantokoneisto viime vuosina otettu käyttöön pitkälle tuotantolaitteet saavuttamiseksi pätevä tuotannon nykyaikaistamista.   Hongxiang aina noudattaa käsitteen ”innovaatiot, laatu, palvelujen” ja imee uusia ideoita tiukka laadunvalvonta ja monipuolinen palvelu seuranta tehdä laadukkaita tuotteita.

未标题-13333.jpg

Tuotteemme

Camping pöydät ja tuolit ovat kaikki kokoontaitettava, helppo ja nopea asentaa, kätevä kuljettaa, jotka ovat kevyt, pieni ja paras matkustaa ja piknik. Muoviset huonekalut ovat loistava ja ainutlaatuinen muotoilu, mukaan lukien useita malli käyttömallinsuoja ja ulkomuoto patentit kotimaan maiden ja Euroopan maiden. Ja lasten pöydät ja tuolit ovat värikkäitä, suloinen ja superior. Lisäksi jotkut tuotteet ovat läpäisseet laatutestin SGS ja LP.


Meidän todistus

Zhejiang Hongxiang Yuncai vapaa-ajan tuotteiden CO., ltd. täyttää korkeimmat laatuvaatimukset säädettyä tiukempia laadunvarmistusjärjestelmän ISO9001, BSCI ja Sedex.

未标题-156.jpg

Palvelumme

Lisäksi olemassa oleviin tuotteisiin, Zhejiang Hongxiang Yuncai vapaa-ajan tuotteiden CO., ltd. voi tuottaa tuotteita mukaan piirustuksia tai näytteitä asiakkailtamme. Kaikkien tuotteiden valitsemme muovi- ja alumiini materiaalit hyvän suorituskyvyn. Vaadimme oleviin laatua, kehittää lajeittain ja prestige-palvelun hallinta. Meidän on oltava oikea valinta.